BLOG IBRAHIMA SPAHIĆA 2010/09

BLOG IBRAHIMA SPAHIĆA

Dobrodošli na moj blog

06.09.2010.

Dr. Ljiljana Knežević podržala Spahića za člana Predsjedništva

Kandidatkinja Koalicije PREOKRET: GDS BiH i NEP BiH za predsjednicu Republike Srpske dr. Ljiljana Tomašević Knežević podržala je na skupu u Srebreniku kandidaturu predsjednika Građanske demokratske stranke Bosne i Hercegovine Ibrahima Spahića za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

- U Građansku demokratsku stranku Bosne i Hercegovine sam se učlanila zbog njenog programa za sve građane Bosne i Hercegovine i nakon razgovora sa predsjednikom Spahićem prihvatila da budem kandidat Koalicije PREOKRET za predsjednicu Republike Srpske.  Predsjednik Spahić je, uvjerena sam najbolji kandidat - kazala je dr. Tomašević.

Ona je dodala kako je njena izjava da želi biti prva predsjednica Bosne i Hercegovine motivirana uvjerenjem da će predsjednik Spahić kao član Predsjedništva ostvariti cilj da se promijeni ustav Bosne i Hercegovine.

- Izjavila sam da želim biti prva predsjednica Bosne i Hercegovine jer vjerujem da će predsjednik Spahić kao član Predsjedništva BiH ostvariti cilj da se referendumom donese ustav Bosne i Hercegovine na osnovu kojeg će se birati jedna osoba na funkciju predsjednika BiH – kazala je dr. Knežević.         

Srebrenik, 6. septembra 2010
02.09.2010.

Banja Luka

Banja Luka - KZN Koalicije Preokret-GDSBiH i NEPBiH, Ibrahim Spahic, predsjednik GDS-a, ''Nas cilj je da izgradimo jednu bosanskohercegovacku politiku'